Politika

ŠEHOVIĆ: Nova radna mjesta prioritet SD-a

Prioriteti Socijaledmokrata Crne Gore su otvaranje novih radnih mjesta, povećanje plata, više šansi za mlade i stvaranje povoljnijeg ambijenta za poboljšanje životnog standarda, a sve naše aktivnosti usmjerene su ka privlačenju investicija i ukupnom ekonomskom osnaživanju Crne Gore.
ŠEHOVIĆ: Nova radna mjesta prioritet SD-a
Portal AnalitikaIzvor

"Svakodnevno na terenu razgovaramo sa građanima i osluškujemo njihove potrebe, na osnovu kojih i kreiramo realna i konkretna rješenja koja ćemo ponuditi građanima. Radićemo na rješavanju ključnih problema sa kojima se suočavaju, jer im nudimo partnerstvo za snažan ekonomski razvoj, a ne prazna obećanja", saopštio je potpredsjednik SD-a Damir Šehović.

Temelj socijalne pravde, kako je dodao, je ekonomski razvoj i zbog toga podstičemo investicije, svjesni činjenice da se rezultati razvoja moraju pravedno raspodijeliti.

"Bićemo partner svima koji podstiču razvoj Crne Gore, uzimajući u obzir i to da veliki izazovi u oblasti ekonomije tek predstoje. Naši predstavnici vode najznačajnije razvojne projekte u Crnoj Gori, od autoputa, drugog bloka Termoelektrane, do oblasti turizma, što dokazuje da smo spremni, na bazi naših djela i rezultata, i u sljedećem mandatu da unesnemo još više energije i ubrzamo razvoj države. Sve što smo do sada uradili u svojim resorima je najbolji garant građanima i potvrda da iza Socijaldemokrata stoje djela a ne riječi", zaključio je Šehović.

 

                                                                                         

Portal Analitika