Društvo

Osnovcima uručeno 100 kompleta udžbenika

Poslije četiri kola nagradne igre “Počnite školsku godinu s Pobjedom'' večeras je dobitnicima svečano uručeno 100 kompleta udžbenika za osnovnu školu.
Osnovcima uručeno 100 kompleta udžbenika
Portal AnalitikaIzvor

Akcijom Pobjede, koja je realizovana u saradnji sa Hipotekarnom bankom i Ministarstvom prosvjete, a pod pokroviteljstvom Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) značajno je rasterećen budžet 100 porodica u Crnoj Gori.

Nagradna igra počela je 1. avgusta, i u svakom kolu Pobjeda je nagrađivala po 25 vjernih čitalaca, koji su sakupljali kupone sa naslovne strane Pobjede,i lijepili ih na talon.

dodjela-2U ime sponzora, Tamara Braunović iz Hipotekarne banke istakla je da se ponose što su dio jednog ovakvog projekta, i dodala da je ovo samo jedan od društveno odgovornih aktivnosti koji Hipotekarna banka podržava.

-Čestitke dobitnicima, a drugima više sreće narednog puta - poželjela je Olivera Nikolić iz Ministarstva prosvjete, i dodala da je ovo samo nastavak uspješne saradnje Ministarstva sa ovim dnevnim listom.

Dragoljub Vlahović urednik iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva rekao je da je ova humana akcija dobila i društveno-pedagoški karakter, i poželio je dobitnicima ono što i svima koji dobiju knjige - da ih pažljivo čitaju, na zadovoljstvo profesora i roditelja.

Predstavnici Pobjede zahvalili su se sponzorima i prijateljima projekta, i poželjeli puno uspjeha osnovcima u novoj školskoj godini.

 

Portal Analitika