Politika

Krivokapić: "Đukanović je prošlost Crne Gore"

U intervjuu za Radio Slobodna Evropa lider Socijaldemokratske partije (SDP) i bivši predsjednik crnogorskog parlamenta, Ranko Krivokapić govorio je o tome kako stvari izgledaju iz opozicione perspektive, ali i o svom odnosu sa premijerom Milom Đukanovićem, sa kojim je proveo osamnaest godina u koaliciji na vlasti.
Krivokapić: "Đukanović je prošlost Crne Gore"
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić je na pitanje, u kakvom je danas privatnom odnosu sa bivšim koalicionim partnerom Milom Đukanovićem, odgovorio da su lični odnosi ostali isti, dodajući da je politika odraz ličnosti.

"Ja sam uvijek bio u savezničkom odnosu sa njim, a lične odnose nikada nijesam miješao sa tim. Tako da, što se mene tiče, lični odnosi su ostali isti. Naravno, politika je odraz ličnosti. U politici postoje vrline i mane svakog od nas koje se iskazuju kroz političko ponašanje. Spoznao sam malo više mana nego što sam mislio da ima premijer Đukanović, ali to je za mene politička realnost. Sa tim ne mijenjam lični odnos prema njemu, a politički znam da je on prošlost Crne Gore", zaključio je Krivokapić.

Portal Analitika