Društvo

Jugopetrol: Budvanin Ranko Pavićević dobitnik "Opel Astre"

Jugopetrol AD je dodijelio prvu mjesečnu nagradu 3. ciklusa, svoje nagradne igre "Eko vozi i osvoji“, automobilom Opel Astra, koji je proglašen za automobil 2016. godine od strane "Car of the year“, organizacije vodećih evropskih i svjetskih časopisa, televizija i televizijskih programa koji se bave automobilizmom. Srećni dobitnik je Ranko Pavićević iz Budve, sa brojem kartice: 9001000000035345.
Jugopetrol: Budvanin Ranko Pavićević dobitnik "Opel Astre"
Portal AnalitikaIzvor

Članovi žirija bili su Jelena Vuković, predstavnica sektora maloprodaje Jugopetrola AD, predstavnik marketinga kompanije Jugopetrol AD, Ivan Beloica, i Nada Ivanović iz sektora finansija kompanije Jugopetrol AD, koja je predsjedavala komisijom. 

Srećnog dobitnika izvukla je Dunja Zeković-Đonaj, direktorica marketinga Jugopetrol AD, nakon što je komisija konstatovala da se u kutiji nalazi 24,900 kvalifikacionih poena sakupljenih sa 9,754 kartica za koje su pristupni formulari popunjeni shodno pravilima nagradne igre "Eko vozi i osvoji“ i sa kojima su sakupljani poeni. 

Jugopetrol AD je sa nagradnom igrom "Vozi i osvoji“ krenuo pretprošle  godine, tako da i u ovom sada već 3. ciklusu nagradne igre "Eko vozi i osvoji“, kompanija planira da svakog mjeseca obraduje po jednog vjernog klijenta sa veoma vrijednom nagradom – automobilom Opel Astra.

"Dakle, potrošači imaju sjajan razlog da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći "Eko vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura. Kako ovog puta, tako i narednih mjeseci, izvlačenja će se obavljati svakog 5-og u mjesecu, ili prvi naredni radni dan", poručuju u kompaniji. 

Portal Analitika