Politika

Ministarstvo: Baždar je “preletač”, neka sam sa sobom igra političke igre

Ministarstvo prosvjete, kao odgovorna institucija, će kao i do sada nastaviti da vodi računa o učenicima i zaposlenima u obrazovnom sistemu i uradiće sve da se problem klizišta na Savini trajno riješi. To je ministarstvo poručilo povodom optužbi člana GP URA, Milovana Baždara. Ističe se i da će Baždar nakon političkog kraha 16. oktobra shvatiti koliko je pogriješio, ali, dodaju da je i to pitanje s obzirom na, kako kažu, njegov “preletački” duh.
Ministarstvo: Baždar je “preletač”, neka sam sa sobom igra političke igre
Portal AnalitikaIzvor

Reagovanje Ministarstva prosvjete prenosimo u cjelosti:

Povodom današnje izjave člana Građanskog pokreta URA Milovana Baždara o JU OŠ “Milan Vuković” Herceg Novi, javnost informišemo sljedeće:

Gospodine Baždar očigledno da političko “prelijetanje” iz partije u partiju je uticalo na Vaše sjećanje. Da Vas podsjetimo da ste Vi na sastanku sa Savjetom roditelja podržali odluku o odlaganju početka školske godine u JU OŠ “Milan Vuković” i nastavku iste 19. septembra, nakon dobijenih obrazloženja što je sve Ministarstvo prosvjete u saradnji sa nadležnim institucijama preduzelo u cilju rješavanja ovog pitanja. 

Očigledno je “naknadna pamet” stigla od vaših učitelja koji Vas instruišu da zanemarite najbitniju činjenicu - bezbjednost učenika i zaposlenih u JU OŠ “Milan Vuković”  i iznosite ovakve neistine. Vama nije problem, jer ste navikli da lutate mijenjajući stavove i mišljenja, zato ćemo Vas ostaviti da sami sa sobom  igrate političke igre. 

Ministarstvo prosvjete, kao odgovorna isnstitucija, će kao i do sada nastaviti da vodi računa o učenicima i zaposlenima u obrazovnom sistemu i uradiće sve da se problem klizišta na Savini trajno riješi.

I na kraju gospodine Baždar, nakon Vašeg političkog kraha 16. oktobra ćete shvatiti koliko ste pogriješili, no pitanje je s obzirom na Vaš “preletački” duh.

cdm

Portal Analitika