Zabava

Džoni Dep se vraća svojoj najvećoj ljubavi?

Kejt Mos navodno se ponovo viđa sa Džonijem Depom, svojoj starom ljubavi iz mladosti. Tvrde to američki tabloidi, dok Britanci najavljuju njenu svadbu.
Džoni Dep se vraća svojoj najvećoj ljubavi?
Portal AnalitikaIzvor

Po američkim portalima piše  da će Kejt Mos i Džoni Dep ponovo biti zajedno. Kako izvori navode, za vrijeme Džonijevog razvoda Kejt je rekla da ga bez obzira na ishod podržava, a ona je za njega oduvijek slaba tačka.

O njima se počelo pričati sredinom 90-tih, kada su počeli svoju zajedničku priču koja je trajala četiri godine. Nakon nje, ljubavnu priču imao je sa glumicom Vanesom Paradi, s kojom danas ima dvoje djece, a završila je nakon 14 godina braka. U međuvremenu ušao je u brak s Amber Herd, od koje se rastao ovih dana.

Da bi stvar bila zanimljivija, američki tabloid The Sun objavio je priču da je Kejt Mos u vezi s računovođom Nikolaijem von Bizmarkom, koji je dosta mlađi od nje. Svoju vezu počeli su samo nekoliko mjeseci nakon njenog razvoda od engleskog gitariste i pjevača Džemsa Hajnsea. Kejt i von Bizmark u manje od godinu dana zajedničkog života krenuli su korak dalje. Mladi par odlučio je da se vjenča, a po navodima neimenovanih izvora određen je i datum.

(Nezavisne)

Portal Analitika