Fudbal

Povratak kralja: Mesi srušio Urugvaj!

Lionel Mesi bio je u centru pažnje u duelu kvalifikacija za Mundijal protiv Urugvaja. Najbolji fudbaler svijeta vratio se u nacionalni tim i odmah je pokazao koliko vrijedi postigavši jedini gol na utakmici.
Povratak kralja: Mesi srušio Urugvaj!
Portal AnalitikaIzvor

Po završetku meča, oduševljeni argentinski navijači utrčali su na teren i potrčali ka Mesiju kako bi mu pokazali koliko ga vole.

Fudbaler Barselone u 43. minutu je poslije nekoliko majstorija, ali i dosta sreće postigao gol, a gosti iz Urugvaja u drugom poluvremenu nisu isrkoristili veliku prednost, pošto je Paulo Dibala u 45. minutu dobio drugi žuti karton. 

Argentinci poslije sedam utakmica vode na tabeli sa 14 bodova, jednim više upravo od Urugvaja.

Izuzetno važnu pobjedu ostvario je Brazil protiv Ekvadora u gostima, bilo je 3:0. Gosti su sva tri gola postigli u posljednjih 20 minuta. Nejmar je sa penala pogodio za 1:0, u 87. minutu Ajovi je postigao autogol, a Gabriel Hesus je ovjerio pobjedu u posljednjem minutu. 

Brazil je trenutno tek peti u grupi sa 12 bodova i u nastavku kvalifikacija će morati da se potrudi kako bi zauzeo jedno od prva četiri mjesta koja direktno vode na Mundijal. Kolumbija je savladala Venecuelu sa 2:0 golovima Hamesa Rodrigesa i Toresa, istim rezultatom je Bolivija pobedila Peru, a Paragvaj je bio bolji od Čilea sa 2:1. 

Portal Analitika