Društvo

ŽAD prikuplja novac za pomoć nastradalima u zemljotresu u Italiji

Ženska alijansa DPS-a priključila se u akciji prikupljanja novčanih sredstava za pomoć nastradalima u zemljotresu u Italiji .
ŽAD prikuplja novac za pomoć nastradalima u zemljotresu u Italiji
Portal AnalitikaIzvor

Tako su u cilju podrške nastradalim područjima prirodnom nepogodom   prostorijama Pomorskog muzeja najavili aukciju fotografija koja će se organizovati u utorak 13. septembra  sa početkom u 20 časova. 

Istakli su da se sredstva takođe mogu donirati u prostorijama Zajednice Italijana svakog radnog dana od 9 do 12 časova tokom cijelog septembra nakon čega će sredstva biti uplaćena na račun italijanskog Crvenog Krsta.

Otvoren je i račun za donacije iz inostranstva na ime: Associazione italiana Della Croce Rossa, IBAN: IT38R0760103000000000900050, BIC/SWIFT: BPPIITRRXXX, svrha: „Poste Italiane con Croce Rossa Italiana – Terremoto Centro Italia“.

"Crnogorsko primorje dobro pamti posledice zemljotresa koji se dogodio 1979. godine. Vođeni sjećanjem kako su takva vremana teška za jedan narod ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da se priključe navedenoj aktivnosti, kažu iz ŽAD-a. 

Portal Analitika