Politika

Demokrate: Budućnost Crne Gore pripada mladima, DPS je prošlost

Demokratska Crne Gora održala je Konstitutivnu sjednicu Mjesnog odbora Kličevo nakon uspješno sprovedene kampanje „od vrata do vrata“ i obiđenih 1353 domaćinstva u ovom dijelu Nikšića.
Demokrate: Budućnost Crne Gore pripada mladima, DPS je prošlost
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici, kojoj su prisustvovali predsjednik, potpredsjednik i generalni sekretar Demokrata, mr Aleksa Bečić, mr Momo Koprivica i Boris Bogdanović, a koju je otvorio predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, dr Marko Mitrović, za predsjednika MO Kličevo jednoglasno je izabran Goran Mićović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore je, obraćajući se prisutnima, poručio da velika posjećenost sastanka pokazuje da u Demokratskoj Crnoj Gori stanuje svježina, zdrava energija, pozitivizam, zdrave ideje, ali i riješenost, odlučnost i hrabrost svih članova i simpatizera Demokrata ka zajedničkoj pobjedi.

''Mnogo je razlika između nas i njih. Na jednoj strani imamo lažni moral, lažni patriotizam, partiju asocijaciju na kriminal i korupciju, partiju koja je poharala sve ono što se decenijama i vjekovima čuvalo, partiju kojoj je jedan dio članova u Spužu, jedan dio članova sa strahom čeka kada će poći, partiju-simbol propadanja i Nikšića i Crne Gore. Sa druge strane, imate ljude koji su beskomprimisni u borbi protiv kriminala, koje ne mogu da ucijene i korumpiraju, zato su i organizovane kriminalne grupe uznemirene, jer za protivnike imaju ljude koji čojski i sojski uzvraćaju na njihove kukavičke metode'', saopštio je Bečić.

Predsjednik Demokrata poslao je poruku da nisu protivnici države oni koji ovu zemlju nose u srcu, novi ljudi koji se nikad nijesu ogriješili o zakon, koji nikad nisu ukrali ništa, već su protivnici države oni koji stavljaju ruku na srce samo minut kada se intonira himna, a ostalih 23 sata i 59 minuta ruka im je u džepovima svih građana Crne Gore. ''Zato budućnost pripada mladosti, Demokrate pripadaju Nikšiću i Crnoj Gori, a DPS pripada prošlosti“, poručio je Bečić na kraju svog obraćanja. 

Prisutnima na Konstitutivnoj sjednici MO Kličevo obratili su se i potpredsjednik Demokratske Crne Gore, mr Momo Koprivica, Boris Bogdanović, generalni sekretar i dr Marko Mitrović, predsjednik nikšićkog Opštinskog odbora Demokrata

Portal Analitika