Politika

Kurpejović: Umjesto izbornim zakonodavstvom bavićemo se otvaranjem novih radnih mjesta

Socijaldemokrate Crne Gore će se, umjesto demagoškim temama poput izbornog zakonodavstva, koja se od strane opozicije pokušavaju nametnuti, baviti nuđenjem konkretnih rješenja koje će rezultirati otvaranjem novih i čuvanjem postojećih radnih mjesta. Mi se, kao partija moderne ljevice, bavimo konkretnim stvarima od kojih će naši građani imati koristi, a ne dnevno-političkim temama od kojih samo političari imaju korist, saopštila je poslanica SD.
Kurpejović: Umjesto izbornim zakonodavstvom bavićemo se otvaranjem novih radnih mjesta
Portal AnalitikaIzvor

Najbolji dokaz za to je upravo činjenica da su se ove teme sjetili baš sad, u sred kampanje saopštila je Kurpejović.

"Priča o promjenama izbornog zakonodavstva koja se plasira mjesec i po pred izbore je samo traženje alibija za izvjestan izborni poraz sa kojim će se opozicija suočiti. Zato se mi kao ozbiljna partija nemamo vremena baviti ovakvim temama koje u nedostatku sopstvene vizije razvoja naše države opozicija nevješto pokušava da aktuelizuje, već ćemo dosljedno biti posvećeni nuđenju konkretnih rješenja koja će rezultirati otvaranjem novih i čuvanjem postojećih radnih mjesta, privrednim rastom, ravnomjernim regionalnim razvojem, pravednom raspodjelom stvorenog, a posebno pružanjem mogućnosti za afirmaciju mladih u Crnoj Gori," rekla je Kurpejović.

"Mi u SD-u smo svjesni da samo bogata država može biti država pune socijalne pravde kojoj kao nova moderna partija težimo. A bogate države nema ako se stalno vraćate u prošlost, kao što to opozicija na žalost konstatno čini, a što se i na ovom primjeru može vidjeti, nego ako ste, poput nas u SD-u, okrenuti budućnosti, i ako umjesto praznih obećanja nudite rješenja, posebno u oblasti ekonomije," kazala je ona.

"SD hoće da okupi Crnu Goru, ali ne oko vještačkih tema poput ove, nego oko novog modela ekonomskog rasta koji nudimo našim građanima," zaključila je Kurpejović.

Portal Analitika