Košarka

Počinju kvalifiakcije za EP: Košarkaši spremni za Slovačku

Košarkaši Crne Gore večeras počinju nastup u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine – izabranici Bogdana Tanjevića u prvom kolu grupe F, od 21 sat u Sportskom centru ''Morača'' dočekuju selekciju Slovačke.
Počinju kvalifiakcije za EP: Košarkaši spremni za Slovačku
Portal AnalitikaIzvor

''Crveni'' su u pripremnom periodu ostvarili osam pobjeda, uz jedan poraz (tri trijumfa protiv Mađarske i dva protiv Švajcarske na Zlatiboru, pobjede protiv Makedonije i Bosne i Hercegovine, te poraz od Belgije na turniru u Skoplju), a pobjedom protiv Slovenije u subotnjem duelu u dvorani ''Stožice'' u Ljubljani, potvrdili su da spremno dočekuju premijerni meč u kvalifikacijama. 

- Svakog protivnika respektujemo, ali smo sigurni da ćemo pobijediti ovu utakmicu. Imamo ogromno samopouzdanje, kvalitet je jako visok, ovi momci se nijesu štedjeli nijednog od 37 dana koliko su trajale pripreme. Znam da ima utakmica kada jednostavno ne ide i koje se mogu iskomplikovati, takav je sport, košarka posebno, ali mislim da ova nije jedna od tih.Vjerujte da ništa ne znam o Slovačkoj, time se bavi moji sasradnici. Brinem se da naši momci budu na potrebnom nivou i psihološki i taktički. Uvijek sam se brinuo samo o igri svoje ekipe – kazao je Tanjević.

Utakmica Crna Gora – Slovačka igra se u srijedu u Sportskom centru ''Morača'' sa početkom u 21 sata. Cijena ulaznice je 2 eura, a u prodaji su na šalterima Sportskog centra ''Morača'' u utorak od 18 do 21 sat i u srijedu od 9 do 12, kao i od 17 sati do početka meča.

Duelu protiv Slovačke prisustvovaće i igrači i članovi stručnog štaba fudbalske reprezentacije koje se priprema za početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Portal Analitika