Zabava

FOTO: Od razmažene bogatašice do zvijezde: O njoj svi pričaju

Tejana Tejlor postala je glavna zvijezda u američkim medijima nakon što se pojavila u spotu za pjesmu "Fade" Kanjea Vesta, koji je premijerno prikazan u nedjelju na dodeli MTV VMA nagrada.
FOTO: Od razmažene bogatašice do zvijezde: O njoj svi pričaju
Portal AnalitikaIzvor

Sada je otkriveno da ovo nije njen prvi susret sa kamerama. Prije devet godina, Tejana se pojavila u rijalitiju "My Super Sweet 16", koji prati život bogate djece i priprema za raskošne proslave njihovih 16 rođendana.

v0iktkqturbxy80ndk3nzkyndyzogm4mjjjztzmztk0ztnlytu5mtg4mi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Tada je zahtijevala od majke da joj za poklon kupi narukvicu i minđuše vrijedne 275 hiljada dolara, te se hvalila da mamu vrti oko malog prsta.

Na žurku su je doveli mišićavi muškarci bez majice, koji su je nosili u plastičnoj kutiji, među gostima je bio i muzička zvijezda Farel Vilijams, a među poklonima je bijeli skupoceni "rendž rover".

nt-ktkqturbxy84mdexnge2odi1ztbhotq2njm2nzjimmu5yzblotgwnc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

U međuvremenu, Tejana se mnogo promijenila. U seksi spotu pokazala je svoju zgodnu figuru, a pored toga što zavodljivo pleše pojavljuje se i potpuno naga.

Sa njom je i njen suprug, NBA zvezda Iman Šumpert i ćerkica Džuni. Prošle godine mediji su pisali o njima kada je Tejanin porođaj počeo ranije, pa je košarkaš morao da je porodi na podu njihovog kupatila.

eymktkqturbxy9izwvizdk0zdyxyjrmnwe4n2q2ogrknmjkntlmoty1zc5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Tejana sanja da postane pjevačica, i nedavno je potpisala ugovor za muzičku kuću Kanjea Vesta, kojeg poznaje već godinama. Ona deli dosta sličnosti sa reperovom suprugom Kim Kardašijan.

blic.rs

Portal Analitika