Abiznis

SD: Ponudićemo konkretna ekonomska rješenja

Predsjedništvo Socijaldemokrata Crne Gore je juče održalo VII sjednicu, kojoj su prisustvovali i predsjednici opštinskih odbora, i jednoglasno odlučilo da preporuči Glavnom odboru samostalan izlazak na parlamentarnim izborima 16. oktobra. Osim za parlamentarne, članovi Predsjedništva su isti stav o načinu izlaska zauzeli i kada je riječ o lokalanim izborima u Kotoru, Budvi, Gusinju i Andrijevici.
SD: Ponudićemo konkretna ekonomska rješenja
Portal AnalitikaIzvor

Socijaldemokrate će, kako je saopšteno iz te partije, tokom predizborne kampanje ponuditi konkretna rješenja u oblasti ekonomije za one probleme koji najviše interesuju građane. U fokusu SD-a će, poručuju oni, biti otvaranje radnih mjesta, stvaranje znatno većih šansi za mlade, pravedniju socijalnu politiku, odnosno poboljšanje životnog standarda svih naših građana.

- Kao jedan od razloga za ovakvu odluku je činjenica da se SD za samostalan nastup priprema od trenutka osnivanja gradeći stabilnu i jaku partijsku infrastrukturu u svim opštinama u Crnoj Gori, gdje podaci sa terena pokazuju konstantan rast članova i simpatizera i izuzetno pozitivne reakcije građana na programsku ponudu partije. Osim toga, navedena odluka o načinu izlaska je logičan nastavak našeg djelovanja nakon odličnih rezultata izbora u Tivtu, kada smo na prvom samostalnom nastupu osvojili više od deset odsto glasova – ističu iz SD-a.

Iz te partije navode da su samo za nekoliko dana prikupili znatno više potpisa nego što je potrebno za izlazak na izbore, ali, kako kažu, dnevno politikantstvo u pominjanju brojki je nešto čime se, kao ozbiljna partija, neće baviti.

- Umjesto toga, SD će se kao i do sada baviti ozbiljnom politikom, i nuđenjem rješenja, a ne praznih obećanja – zaključuje se u saopštenju SD-a.

Portal Analitika