Politika

Krivokapić: Crnoj Gori je potrebno jedinstvo

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić je nakon boravka u Pljevljima i razgovora sa brojnim građanima, članovima i simpatizerima partije održao konferenciju za predstavnike medija.
Krivokapić: Crnoj Gori je potrebno jedinstvo
Portal AnalitikaIzvor

Krivokapić je na pitanje novinara naglasio da je neizbježno da se posle izbora mora napraviti Vlada državnog jedinstva. ''Stanje u kome se Crna Gora nalazi, traži Vladu državnog jedinstva koja će okupiti sve sposobne ljude i političke subjekte da zaustavimo propadanje, stabilizujemo drzavu, uhvatimo daha za novo zaduženje koje nas očekuje kako bi pokrili  postojeće kredite'', kazao je Krivokapić.

Predsjednik SDP-a je dodao da ta Vlada mora zadržati ustavni kurs građanske države i evroatlanskih integracija i da je ona budućnost Crne Gore u kojoj će biti mjesta za sve one koji nemaju problema sa zakonom.

Na pitanje o ugovoru sa kompanijom A2A, Krivokapić je istakao da je taj ugovor dokaz teškog otimanja od ove države.

''Poništiti ugovor u vašu korist, a onda sklopiti ugovor na vašu štetu, a da istovremeno onaj kome ste dali da upravlja (A2A) nije ispunio uslove da bi upravljao. I više nemam dilemu koju sam imao prije dvije godine da li je to neznanje ili korupcija. U pitanju je oboje, korupcija jer je evidentna i dobija sudski epilog a neznanje zato će ih pravda stići '', zaključio je Krivokapić.

Portal Analitika