Abiznis

„Garmin“ golf takmičenje u Luštica Bay-u

Na Luštica Bay golf vježbalištu u istoimenom kompleksu biće održano „Garmin“ golf takmičenje u petak, 26. avgusta od 17 časova. Generalni sponzori takmičenja su kompanija „Una Montenegro“ iz Tivta i „Garmin“, koji su i obezbijedili nagrade za najbolje a partner takmičenja je i golf klub „Knjaginja Milica“ iz Tivta.
„Garmin“ golf takmičenje u Luštica Bay-u
Portal AnalitikaIzvor

Golferi će se nadmetati za prvo, drugo i treće mjesto, a organizatori očekuju, kao i prethodnih godina, dobar odziv.

„Od pokrovitelja takmičenja najbolji golfer će dobiti ručni uređaj za navigaciju „eTrex10“. „Una Montenegro“ koja je zastupnik brenda „Garmin“ je već tradicionalno naš partner u organizaciji golf turnira i ta uspješna saradnja će svakako biti nastavljena“, saopštio je Damir Moškov iz marktinga „Luštica Development.

Pokrovitelj golf takmičenja, tivatska kompanija „Una Montenegro“, vlasnik je maloprodajnih objekata „Sipa“ i uvoznik nautičke i opreme za ronjenje i lov i ribolov. „Garmin“ je vodeći svetski proizvođač navigacionih uređaja, od auto-navigacije do nautičkih instrumenata i uređaja za praćenje dnevnih aktivnosti poput fitness narukvica i „pametnih“ satova za praćenje dnevnih aktivnosti.

Golf kluba „Knjaginja Milica“ je ove godine bilo organizator Međunarodnog golf turnira „Memorijal Knjaginje Milice“ i prvog zvaničnog Montenegro Open-a koji su održani u Sarajevu povodom 10 godina nezavisnosti Crne Gore.

Uređaji iz nove serije eTrex prvi su potrošački prijemnici koji istovremeno mogu pratiti i GPS i GLONASS satelite. Navigator „eTrex 10“ je opremljen naprednim 2,2-inčnim crno-bijelim zaslonom čitljivim u bilo kojim uslovima osvjetljenja. Izdržljiv i vodootporan, eTrex 10 je otporan na sve - prašinu, prljavštinu, vlagu ili vodu. GPS položaj održava čak i u gustoj šumi ili u dubokim kanjonima.

Golf vježbalište Luštice Bay-a je otvoreno prije četiri godine i tradicionalno je domaćin besplatne škole golfa za djecu i odrasle.

Portal Analitika