Fudbal

Juventus još jači

Blez Matuidi je na korak od Juventusa. Klubovi su se izgleda dogovorili, Francuz će koštati Juve 30 miliona eura, plus 4 bonusa, a veliki pobjednik je Mino Rajola koji je izdejstvovao još jedan transfer od kojeg će imati "masnu proviziju".
Juventus još jači
Portal AnalitikaIzvor

Juventus bi na taj način zatvorio vezni red, a iskusni francuski reprezentativac će dodatno ojačati defanzivni blok. Juventus je u plusu nekoliko miliona - prodali su Pogbu, Padoina, Islu, Moratu i Pereiru za više od 150 miliona eura, u Pjacu, Iguaina, Pjanića i Benatiju su uložili desetak manje. Uz to, stigao je Dani Alveš kao slobodan igrač.

To neće biti sve, Juventus cilja još pozajmicu Kuadrada, podigli su sumu na 5 miliona za još jednu sezonu koju bi Kolumbijac proveo na pozajmici, a ako on stigne, Lihštajner bi mogao da ode u Dortmund. Uz to, Zaza će vjerovatno napustiti klub, Napoli nudi 25 miliona, ali bi Juve radije prodao napadača u Premijer ligu. 

U svakom slučaju, procjena je da će biti još jači, tim je dobro pokriven na svim mjestima, apsolutni favorit za šestu titulu u niz, ali je pravi cilj napad na Ligu šampiona.

Portal Analitika