Politika

Demokrate: U Pljevljima nas podržava 12 odsto građana

Demokratska Crna Gora pronijela je ideju pobjeda, a ne podjela i kroz Pljevlja, realizujući kampanju „od vrata do vrata“ u ovoj opštini na krajnjem sjeveru Crne Gore. Nakon što su Mlade Demokrate obišle 3.452 domaćinstva, partija bilježi 12,63 odsto podrške u ovoj opštini, saopštile su Demokrate.
Demokrate: U Pljevljima nas podržava 12 odsto građana
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, razgovarao je sa građankama i građanima Pljevalja o problemima sa kojima se susrijeću svakodnevno usljed, kako kažu, neprofesionalnog i nemarnog funkcionisanja lokalne samouprave.

- Zbog izuzetnih simpatija stanovnika ove opštine prema Demokratama i predsjedniku Demokratske Crne Gore, Bečić je imao četrdeset i dvije kućne posjete, kako bi svim zainteresovanim građanima približio misiju, viziju i ciljeve Demokrata – navodi se u saopštenju te partije.

Kako su kazali, aktivnosti koje sprovode prethodnih dana i nedjelja u crnogorskim opštinama na sjeveru zemlje jasno ukazuju na izuzetno pozitivne reakcije građana prema Demokratama i njihovom predsjedniku.

- Pljevljima je potrebna nova energija, nova politika, novi političari koji će identifikovati probleme, baviti se životnim pitanja stanovnika Pljevalja i ponuditi konkretna rješenja, praćena reprezentativnim, stručnim kadrovima koji će probuditi nadu u promjene i bolje sjutra, a građani ove najsjevernije crnogorske opštine sve su to prepoznali u Demokratama – poručuju iz te partije.

Portal Analitika