Politika

Ivančević: U Budvi imamo podršku 12,4 odsto građana

Izborna lista "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" ima zadovoljstvo da objavi da smo najjača opoziciona stranka u Budvi. Prema terenskom istraživanju koje smo sproveli neposredno pred predaju naše izborne liste, za našu listu bi glasalo 12,4 odsto građana, tvrde iz Cdu.
Ivančević: U Budvi imamo podršku 12,4 odsto građana
Portal AnalitikaIzvor

Time je, kako kaže Ivančević, potvrđeno da je njihova poruka "Volimo Budvu!" prepoznata kao izraz iskrene namjere da izvuku Budvu iz teške krize. On napominje da je ovo rezultat koji bilježe prije nego što je otpočeo rad njihovih mini-štabova na terenu.

- Građani podržavaju naše ideje i prijedloge, između ostalog i zbog toga što mi ne dijelimo naše sugrađane, već ih sve doživljavamo kao ravnopravne učesnike u neophodnom poduhvatu oporavka našeg grada i naše opštine. Prvi smo predali izbornu listu u Budvi, sastavljenu od ljudi koji su prepoznati kao ozbiljni, odgovorni i uspješni u svojim profesijama. Sada nastavljamo sa pripremama za izbore, na način koji nam uliva samopouzdanje i sigurnost da smo na pravom putu – ističe Ivančević.

On navodi da su formirali mrežu izbornih mini-štabova, koji sada upoznaju građane sa izbornim programom Cdu. Odziv i reakcije Budvana su odlični. Završen je i set medijskih sadržaja sa njihovom osnovnom porukom "Volimo Budvu!", koji će biti predstavljeni javnosti narednih dana.

- Cdu, na ovaj način, potvrđuje svoju poziciju najjače opozicione partije, koja je spremna da preuzme vlast u Budvi. Ostajemo posvećeni našoj misiji, koja znači izvlačenje naše Budve iz teške krize, njen oporavak i napredak. Preuzimamo obavezu da ostvarimo naš izborni program,obnovimo našu Budvu i vratimo je na mjesto koje joj pripada, u interesu svih naših građana.Volimo Budvu! – zaključuje Ivančević.

Portal Analitika