CEDIS

CEDIS: I danas višesatna isključenja

Djelovi više crnogorskih opština danas će po nekoliko sati biti bez struje zbog ugradnje elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
CEDIS: I danas višesatna isključenja
Portal AnalitikaIzvor

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Bijelom Polju će nova brojila biti ugrađivana u naseljima Potkrajci i Sutivan, dok je u Rožajama planirano kompletiranje reona.

U Pljevljima će nova brojila dobiti Gradac, Lovćenska, V. Jakića, Kralja Petra I i N. Revolucije 7.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 15 sati bez struje biti Vojna zgrada na raskrsnici ulica Oktobarske revolucije i Bratstva i jedinstva, kao i zgrade na kraju bulevara Pera Ćetkovića.

Od devet do deset sati bez struje će ostati Ciglana, Burum, Lije i Stanojevića Rupa.

Dio ulice Branka Ćopića i dio naselja Park šuma Zagorič, od groblja prema Morači, bez struje će biti od devet do 16 sati.

Od devet i 30 do 15 sati bez struje će ostati zgrade Holandske sestre i dvije zgrade iza njih, kao i naselje oko njih u Park šumi Zagorič.

U Baru će, od devet do 15 sati, bez struje biti naselja Mandarići, Pod Sustaš, Zupci, Manastir Ribnjak i Tuđemili do Sušare na Sutormanu.

U Andrijevii će, u istom periodu, bez struje ostajati gradsko područje prema Staroj bolnici, pilani Bojkomerc i naselju oko Starog Termoventa.

U Plavu će, od devetz do 15 sati, povremeno bez struje ostajati potrošači na području Glavica.

U Pljevljima će, od devet do 16 sati, bez struje biti Gornja i Donja Brvenica, a od devet do 18 sati potrošači Komina.

U toj opštini će, od deset do 16 sati, bez struje biti Potpeće, Laz, Kujava i Njivice, kao i potrošači na području Vodoplava, Crnobora, Gornjeg Sela, Vlaovića i dio Kruševa.

U Kolašinu će, od osam do 18 sati, bez struje biti TS Kos, željeznička stanica Kos i željeznička stanica Trebješica. 

MINA

Portal Analitika