Zabava

Elitna prostitucija: Ajfonka brani uhapšene starlete, ko o čemu...

Svojim očima sam gledala jednu estradnu zvijezdu kako prima 20.000 eura i poslije ih "odrađuje" na salašu, tvrdi Tijana Ajfon.
Elitna prostitucija: Ajfonka brani uhapšene starlete, ko o čemu...
Portal AnalitikaIzvor

Starleta Tijana Maksimović, poznata pod nadimkom Ajfon, tvrdi da na domaćoj estradi najviše prostitutki ima među pjevačicama! Zvijezda rijalitija "Parovi", koja je nedavno i sama dospjela u žižu javnosti zbog sumnje da se bavi elitnom prostitucijom, stala je u odbranu Aleksandre Radojević Cace i Eme Đuhić, glavnih akterki "kokainske afere".

Ko o čemu...

Ajfonka je podržala svoje koleginice koje su prošle nedjelje uhapšene dok su se ukrcavale na jahtu jednog šeika u Tivtu jer, kako kaže, nisu one ništa gore od estradnih zvijezda.

''Svojim očima sam vidjela šta rade naše pjevačice. Bila sam na rođendanu kod prijatelja biznismena na jednom salašu nadomak Beograda. Jedna poznata estradna zvijezda je tu pjevala i dobila 20.000 eura. Čim je uzela pare, otišla je do sobe slavljenika, pokucala na vrata i "odradila" toliki bakšiš. Tako one to rade'' priča Tijana, i dodaje da to nije jedini slučaj prostitucije na estradi:

''Sada kad sretnem negdje tu pjevačicu, smijem joj se u facu, a ona pocrveni. Eh da je ona jedina''

Popularna Ajfonka ističe da je nervira to što se u javnosti samo starlete povezuju s prostitucijom.

''Na žurkama gdje ima prostitucije najviše viđam pjevačice i mlade glumice. Međutim, za njih se to ne zna, nego uvijek svi opletu po nama. Pa ko o čemu - k**va o poštenju'', objašnjava Maksimovićeva koja je i sama nedavno dospjela u centru pažnje zbog objavljene prepiske na kojoj se navodi da je pogriješila adresu i da je ''za malo imala seksualno iskustvo za džabe''.

Pala zbog droge

Starleta tvrdi da do sada nije išla po jahtama bogatih biznismena poput njenih koleginica koje su uhapšene u Crnoj Gori.

''Kokain je, nažalost, danas svima dostupan i svuda se koristi, ne samo na "elitnim" žurkama. Zato i ne mislim ništa loše o djevojci koja je nedavno pala zbog droge. Iskreno, na takve žurke gdje ima dva muškarca i 20 djevojaka ne idem. Idem samo na proslave kod ljudi koje poznajem'' kaže Ajfonka.

Portal Analitika