Politika

MILIĆ: Pokazujemo snagu da budemo sljedeća vlast

Kolegijum predsjednika SNP održao je danas sjednicu na kojoj je razmatrana informacija o dosadašnjim aktivnostima vezanim za pripremu partije za parlamentarne i lokalne izbore.
MILIĆ: Pokazujemo snagu da budemo sljedeća vlast
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju, predsjednik stranke Srđan Milić upoznao je članove Kolegijuma sa dosad obavljenim razgovorima vezanim za obezbjeđivanje najboljeg dogovora partija srodnih programskih principa, „optimalnog za neophodne i neminovne promjene koje nas čekaju nakon oktobra“. U saopštenju se dodaje kako je data puna podrška dosadašnjim aktivnostima stranke, uz potrebu da se dijalog sa potencijalnim partnerima završi u najkraćem mogućem roku, i dobije jasan okvir i alati za smjenu odnarođene vlasti.

- Ovo su ključni momenti za nas, jer vjernom članstvu moramo obezbijediti ne samo nadu nego i rješenje za njihove probleme, a partnerima i takmacima u izbornoj trci pokazati snagu SNP. Svi smo na istom zadatku i podigli smo na najveći nivo svaku aktivnost u našem sistemu. Uvijek smo stavljali društveni interes iznad ličnog i beskompromisno potenciramo taj princip. Ne očekujemo - već znamo, više ne obećavamo - već realizujemo. Jedino tako pokazujemo snagu da budemo sljedeća vlast - kazao je Milić.

U najskorije vrijeme biće zakazani Izvršni i Glavni odbor SNP-a, koji će se izjasniti o predlogu predsjednika partije.

Portal Analitika