Protokol

Pukovnik Pešić primio Military Futsal Team

Zamjenik načelnika Generalštaba VCG pukovnik Rajko Pešić primio je danas futsal tim Vojske Crne Gore – Military Futsal Team, povodom završetka kvalifikacione runde za UEFA Ligu šampiona u futsalu.
Pukovnik Pešić primio Military Futsal Team
Portal AnalitikaIzvor

Pukovnik Pešić je čestitao Military Futsal Team-u na postignutom uspjehu u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona u futsalu, ističući  da bez obzira što se nijesu plasirali u glavnu rundu kvalifikacija, njihov uspjeh je veoma značajan i na pravi način su prezentovali i Vojsku i crnogorski sport. On je podsjetio da je sport uvijek zauzimao značajno mjesto u profesiji vojnika i da su upravo ovakva takmičenja prilika  za njegovu afirmaciju i približavanje mladima.

Trener Military Futsal Team-a major Željko Aleksijević zahvalio se pukovniku Pešiću na kontinuiranoj pomoći  i podršci tokom priprema i samog takmičenja, ističući da će nastojati da i u narednom periodu opravdaju povjerenje i postignu još bolje rezultate.

2208perisic2

Military Futsal Team je završio takmičenje na drugom mjestu. Na turniru preliminarne runde ekipa Vojske ostvarila je pobjedu u prva dva meča protiv prvaka Irske ekipe Blue Magic FC Dublin i prvaka San Marina ekipe SS Tre Fiori FC, dok je u odlučujućoj utakmici za za plasman u glavnu rundu kvalifikacija poražena od prvaka Grčke, ekipe Athena '90, rezultatom 7:6.

Portal Analitika