Politika

DPS: Posljednja politička ura za URA

Neđeljko Rudović je, kao građanin i kao politički funkcioner, obavezan da sva svoja saznanja i dokaze o navodnim pokušajima korupcije i zastrašivanja predstavnika pokreta URA dostavi državnom tužilaštvu, kako bi bila utvrđena prava istina. U suprotnom, njegove tvrdnje će ostati na nivou politikanstva i manipulacije, što je osnovna karakteristika pokreta koji predstavlja - poručuju iz Demokratske partije socijalista (DPS).
DPS: Posljednja politička ura za URA
Portal AnalitikaIzvor

Kako su kazali, s obzirom na to kako je i ko je osnivao pokret URA, čemu je upravo Rudović najbolji svjedok, najbolje bi bilo da iz tog pokreta više nikad ne izgovore bilo što na račun medijskih podmetanja i medijskih manipulacija.

- Zato valjda i pokušavaju toliko da se odbrane od poređenja sa Pozitivnom, u kojoj su još juče bili svi čelni ljudi iz URA, dok je Rudović u njihovo ime uređivao njihove medije – ističu iz DPS-a.

Iz te partije napominju da je jasno da URA svakodnevnim prozivkama DPS-a pokušava da sebi podigne mizeran rejting koji imaju u ovom trenutku, kako god građana, tako i kod dojučerašnjih partnera iz tzv. „trojke“.

- Pošto ih čak ni tamo neće, ne moraju da brinu hoće li sa DPS-om – niti smo ih zvali, niti će imati priliku da budu pozvani. Očigledno je da su u rukovodstvu URA, uključujući dugogodišnjeg medijskog manipulatora Rudovića, svakim danom sve svjesniji da im se bliži posljednja politička ura – zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika