Crna hronika

Porodica pretražila dio od Jabukovog dola do Virpazara

Porodica dvadestčetvorogodišnjeg Petrovčanina Nemanje Medina, koji je nestao 8. jula juče je ponovo pretražila dio od Jabukovog dola do Virpazara - potvrđeno je Pobjedi u policiji.
Porodica pretražila dio od Jabukovog dola do Virpazara
Portal AnalitikaIzvor

U potragu za Medinom uključene su policija i vojska koje sonarom pretražuju Skadarsko jezero.

Medinu je nestao 8. jula kada je „renoom megan“ krenuo ka Virpazaru. Nekoliko dana kasnije njegov automobil pronađen je zapaljen pored lokalnog puta Virpazar-Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov do.

Za Petrovčaninom se traga na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou. Formiran je i poseban tim na nivou Centra bezbjednosti Bar, saslušano više desetina svjedoka. Jedan od njih je i Vladimir Ulama, koji je, kako se sumnja, bio posljednji koji je imao kontakt s Medinom.

Ulama jeuhapšen 4. avgusta kada ga je policija, nakon mjesec potrage, pronašla na Čevu kod Cetinja u kući prijatelja Bogdana Milića i optužila ga za nedozvoljeno držanje oružja. On se od tada nalazi u pritvoru.

Za Ulamom je policija tragala mjesec kako bi ga saslušala u okviru istrage o nestanku Medina.

Ulama je istražiteljima trebao da dopuni izjavu o nestanku Medina, ali je on kazao kako o tom događaju ne zna ništa više od onog što im je već rekao.

Izvor: Pobjeda

Portal Analitika