Politika

DF pregovara sa nekoliko funkcionera Demosa

Demokratski front pregovara sa nekoliko funkcionera Demosa o prelasku u njihove redove, saznaje Pobjeda od više izvora iz DFa. Prema saznanjima Pobjede u pitanju su mahom stariji funkcioneri nekadašnji članovi jedinstvenog Demokratskog fronta koji su DF napustili zajedno sa liderima Demosa Miodragom Lekićem i Goranom Danilovićem.
DF pregovara sa nekoliko funkcionera Demosa
Portal AnalitikaIzvor

Tu informaciju je u izjavi za Pobjedu indirektno potvrdio i glavni menadžer kampanje Demokratskog fronta Milan Knežević navodeći da postoje razgovori o prelasku u Front sa pristalicama Demosa.

- Kao menadžer kampanje DF-a mogu samo da potvrdim da će ovo biti najbolja i najsadržajnija kampanja na ovim prostorima. Što se tiče simpatizera i pristalica Demosa koji nas ovih dana kontaktiraju i sa kojima vodimo razgovor, mogu samo reći da sam im zahvalan na korektnosti i spremnosti da se uključe u našu pobjedničku kampanju. DF je naša zajednička kuća – rekao je Knežević za Pobjedu.

Pregovori o povratku nekoliko istaknutih funkcionera Demosa pod okriljem DF-a uslijedili su nakon javnih poziva preko druš- tvenih mreža lidera Fronta Andrije Mandića i Milana Kneževića koji su pozvali simpatizere Demosa da se vrate u Front.

- Simpatizeri Demosa i ostalih ,,opozicionih“ partija koje služe DPS-u, vratite se pravoj opoziciji, koja jedina može prekinuti vladavinu Mila Đukanovića i odmah krenuti da rješava vaše ekonomske probleme, navodi se u poruci Mandića i Kneževića.

Nakon tog poziva uslijedio je rat saopštenjima između dvije političke grupacije koji se proširio i na društvene mreže.

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede iz DF-a, pregovara se sa funkcionerima Demosa koji su nezadovoljni činjenicom da se ostalo u Vladi izbornog povjerenja bez obzira na kršenje Sporazuma o slobodnim i fer izborima od strane DPS-a.

- Kako da uopšte pogledamo u oči našim glasačima ako sjedimo u Vladi sa Milom Đukanovićem, citirao je izvor Pobjede riječi jednog funkcionera Demosa.

Prema riječima izvora Pobjede u narednih desetak dana putem video poruka objavljenim na društvenim mrežama funkcioneri Demosa će objelodaniti svoju namjeru o prelasku u Front.

- U planu je najmanje desetak takvih poruka - zaključio je izvor Pobjede.

Izvor: Pobjeda

Portal Analitika