Politika

Danilović: Cilj Demosa da stvori slobodno društvo

Cilj Demosa je da stvori slobodno društvo u kome će slobodni pojedinci moći da biraju svoj put i nađu svoje mjesto, poručio je predsjednik Izvršnog odbora te stranke, Goran Danilović.
Danilović: Cilj Demosa da stvori slobodno društvo
Portal AnalitikaIzvor

On je danas prisustvovao sastanku Opštinskog odbora Golubovci, na kojem je za predsjednika Odbora izabran Petar Brajović.

Danilović je kazao da je naročito zadovoljan odlukom mladih ljudi da se uključe i daju svoj doprinos sveukupnim promjenama u crnogorskom društvu.

„Naš je cilj da stvorimo slobodno društvo u kome će slobodni pojedinci moći da biraju svoj put i nađu svoje mjesto“, rekao je Danilović.

Prema njegovim riječima, posljedice višedecenijske nekontrolisane vladavine Demokratske partije socijalista poražavajuće su na svim poljima.

„To se odnosi i na Zetu čiji su brojni potencijali uništeni ili ostali zanemareni“, kazao je Danilović.

On je poručio da Demos, učešćem u prelaznoj Vladi i kontrolom na svim nivoima, želi da „ličnim primjerom, djelima a ne ispraznom retorikom, pokaže da postoji demokratska alternativa takvoj vlasti i njenom načinu vladanja“.

„Jednako je važno da otkrivamo i sprječavamo zloupotrebe državnih resursa, a i da stručnošću i kompetentnošću naših kadrova pokažamo ljudima da znamo da vodimo poslove bolje i pravednije nego oni koji su to radili do sada“, rekao je Danilović.

Portal Analitika