Zabava

Dejo Savićević cijelu noć slavio rođenje unuke

I to kakav đed! Fudbalski as Dejan Savićević svaki trenutak koristi da bude sa unukom Vladanom, a otkriva kako se oseća u novoj ulozi.
Dejo Savićević cijelu noć slavio rođenje unuke
Portal AnalitikaIzvor

“Veoma sam srećan što sam postao djed, cijelu noć sam slavio sa društvom u gradu, bilo je veoma lijepo - ispričao je za "Blic" emotivno i iskreno legendarni fudbaler, koji ne može da sakrije sreću.

Dejov sin Vladimir i snajka Tijana postali su roditelji samo nekoliko mjeseci posle svadbe. Porođaj je prošao u najboljem redu, a mala Vladana dugačka je 51 centrimetar, a teška je 3.400 grama.

Kako u sebi nosi fudbalske gene, djeda su pitali da li bi volio da ga ona možda jednog dana i naslijedi. Jer, iver ne pada daleko od klade.

“Uh, nadam se da neće biti fudbalerka, ne treba joj to u životu “ ,  ispričao je ponosni djed, koji je uz to istakao da će se odlično snaći i sa mjenjanjem pelena.

“Naravno da ću pomoći sinu u prvim danima dok se ne navikne na ulogu oca. Koristim svaku priliku da budem sa unučetom” , ispričao je Savićević.

Dejanov sin Vladimir prošle godine je na velikoj ceremoniji u jednom budvanskom hotelu izgovorio sudbonosno "da" dugogodišnjoj devojci Tijani. Ceremoniji građanskog venčanja prisustvovali su najbliži prijatelji i rodbina.

blic.rs

Portal Analitika