Društvo

Rolović: Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima

- Nisam kurva. Da jesam, naplaćivala bih na sat. Ja sam samo zgodna djevojka koja voli luksuz. Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima - kaže za “Blic” Kotoranka Željka Rolović (39), poznata kao Madam Željka, koja je u srijedu privedena pošto je tivatska policija kod njene drugarice Eme Đuhić pronašla sedam grama kokaina.
Rolović: Kada vidim bogate muškarce, priđem i družim se sa njima
Portal AnalitikaIzvor

Krenule su na jahtu u kojoj ih je navodno čekao bogati šeik, ali Željka tvrdi da na jahti nije bilo nikakvog šeika.

- Mi smo te muškarce upoznale na koncertu u diskoteci “Top hil”. Sjedeli smo zajedno u separeu. To je grupa Italija, Engleza, Hrvata... Pao je dogovor da u srijedu krenemo na proputovanje po hrvatskim ostrvima. I tu na carini u marini Porto Montenegro nas je zaustavila policija. Pretresli su nas i kod Eme našli kokain, sedam grama - kaže Željka.

Željka je u avgustu prošle godine hapšena zbog sumnje da se bavila organizovanjem elitne prostitucije, za šta je potpisala sporazum o priznanju krivice.

- Ma ja i ne znam šta piše u tom sporazumu. Ovaj put to zaista nije imalo veze sa prostitucijom. Ja se time ne bavim. Prosto se skupilo dobro društvo. Bogati muškarci, lijepe devojke, ali to su moje drugarice. Nisam kriva što su lijepe. I čemu fama, čim odeš na jahtu, odmah si kurva - kaže Željka.

Nema tarife, sve je dogovor

U elitnoj prostituciji, kako konstatuje Blic, cijene usluga su od 100 eura pa naviše, a neka srednja cijena je 150 evra za sat vremena. Ipak, sve zavisi od dogovora sa klijentom.

Klijent za cijelu noć seksa uglavnom plaća 500 eura.

Portal Analitika