Politika

Izborna kampanja: DF unajmljuje strance, DPS još nije odredio

Demokratska partija socijalista i Demokratski front još nijesu odredili stručnjake ili agencije koji će im osmisliti izbornu kampanju za predstojeće oktobarske izbore, rečeno je Pobjedi iz tih stranaka.
Izborna kampanja: DF unajmljuje strance, DPS još nije odredio
Portal AnalitikaIzvor

Politički direktor DPS-a Tarzan Milošević je Pobjedi kratko saopštio da ta stranka još nije odredila ko će da joj radi kampanju.

Za razliku od DPS-a, Demokratski front će ubrzo odrediti ko će im organizovati kampanju. Pobjedi je iz Fronta rečeno da su u pregovorima sa jednom beogradskom i jednom renomiranom svjetskom marketinškom kompanijom.

Kako navodi Pobjedin izvor, do kraja nedjelje će zaključiti ugovor sa jednom od njih. Front je u jednom ranijem saopštenju kazao da će se njihova kampanja „razlikovati od bilo koje kampanje koju je Crna Gora vidjela do sada“.

“ Unajmićemo jednu od najboljih konsultantskih agencija na svijetu, koja iza sebe ima ogromno iskustvo, kako u svijetu, tako i u regionu “ ,saopšteno je ranije iz DF-a. Mediji su vać objavili da se pojedine partije spremaju za izbornu kampanju i angažuju stručnjake.

Opširnije u Pobjedi

Portal Analitika