Košarka

Trijumf Junajteda, Ibra već kralj Old Traforda!

Junajted je slavio protiv Sautemptona sa 2:0 u prvom meču 2. kola Premijer lige, a fantastični švedski napadač Zlatan Ibrahimović je postigao dva gola i poslije gola i na premijeri već je preuzeo čelo liste strijelaca.
Trijumf Junajteda, Ibra već kralj Old Traforda!
Portal AnalitikaIzvor

Bio je to debi Žozea Murinja, Zlatana Ibrahimovića i Pola Pogbe u zbaničnim mečevima na Old Trafordu i može se reći da je ispit uspješno položen. Engleski velikan pokazao je u drugom polovremenu dio moćne igre koju je Portugalac tek počeo da gradi. 

U 36. minutu Vejn Runi poslao je solidan centaršut sa desne strane, a Zlatan je pokazao koliko je moćan u skoku. Sa oko 11 metara je nadskočio rivala i glavom poslao loptu u nebranjeni dio mreže. 

Za Junajted je na ovom meču debitovao i najskuplji igrač u istoriji fudbala Pol Pogba, odigrao je cio meč i pokazao je dio svog ogromnog potzencijala u nekoliko situacija. U drugom poluvremenu tim Žozea Murinja igrao je sve bolje, oslobodio se i Pogba, a poslije faula Klasija u 52. minutu Zlatan je iskoristio penal i tako postavio konačan rezultat. 

Portal Analitika