Politika

Rat DF-a i Demosa na Fejsbuku: Ko je sa DPS-om, a ko je crvić sa lažnim imenom

Prepirke koje su između Demokratskog fronta i Demosa započete saopštenjima, preoblikovale su se u rat na društvenoj mreži Fejsbuk. Prepucavanja su poveli funkcioner DF-a Slaven Radunović i izvjesni Petar Franeta, koga je Radunović optužio da se predstavlja lažnim imenom i da iza tog profila zapravo stoji funkcioner Demosa Vladislav Dajković.
Rat DF-a i Demosa na Fejsbuku: Ko je sa DPS-om, a ko je crvić sa lažnim imenom
Portal AnalitikaIzvor

Sve je počelo kada je jedan od funkcionera Demokratskog fronta, Slaven Radunović, inače strastveni korisnik Fejsbuka, ocijenio u jednom od komentara kako je svako insistiranje na bojkotu izbora svjesno ili nesvjesno pomaganje DPS-u, te da je Demos ostankom u Vladi izbornog povjerenja potpuno obesmislio taj vid političkog djelovanja.

Na ovo se svojim komentarom nadovezao izvjesni Petar Franeta, navodeći kako su DF i DPS dvije strane iste medalje. Na ovu prozivku Radunović je odgovorio optužujući Franetu da se predstavlja pod lažnim imenom i da iza tog Fejsbuk profila zapravo stoji Vladislav Dajković, član Demosa i bliski saradnik aktuelnog ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića.

- Imaš li kakav insekticid da očistiš zid crvića pod lažnim imenima – odgovorio je Radunović. U sljedećem komentaru Franeta je odgovori kako se Radunović koristi optužbama za skrivanje pod lažnim imenom, jer nema adekvatan odgovor na njegove navode.

- Ti ćeš uvijek ostati onaj Slaven koji je imao firmu sa funkcionerima DPS-a i onaj Slaven što se za vrijeme DPS-a debelo naplastio. Možeš da pljuješ po ostatku opozicije koliko hoćeš, ali su rijetki kao ti, vojvoda, Branko Radulović i Medojević, koji su se dobro naplastili – napisao je Franeta.

 

Opširnije u Pobjedi...

Portal Analitika