Region

Guča: Evo šta plesačice rade za manje od 10 eura

Ako na jednom mjestu ugledate desetine zajapurenih muškaraca poluotvorenih usta koji ne trepću i gledaju u istom pravcu, znajte da im je pažnju privukla neka od oskudno odjevenih igračica koje su u Guči postale dio kolorita na Saboru trubača.
Guča: Evo šta plesačice rade za manje od 10 eura
Portal AnalitikaIzvor

Neke su preplanule, druge bijele kao snijeg, mahom su plavuše ali u ponudi ima i crnki, uglavnom sve se uvijaju uz zvuk trube, tresu oblinama, unose se u lice polupijanim saborašima kako bi zaradile neki dinar.

Većina plesačica pod šatrama nosi perike, vještačke trepavice, neke koriste i sočiva u bojama. Imena im niko ne zna jer se umjetnički predstavljaju kao: Kasandra, Boginja, Kraljica, Sunčica i slično. Među njima ima i studentkinja, žena bez posla, propalih pjevačica....

xvfktkqturbxy82mte5mtqxzdayytfhyjeynty5m2y2njfkzwrmmwfmyi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

''Samo da se razumijemo, mi igramo pošteno, nema seksa, samo ples, može vatreni, to vam je ono kada mu oko glave miješamo oblinama, ali zna se kome i kako. Ako plati dobro može da me pomazi, kažem vam samo dodir, ništa više'' kaže nam Kasandra koje je u Guču stigla prvog dana. Ne želi da otkrije svoje pravo ime, vidi se da ima periku i sve ostale vještačke atribute kako bi sakrila pravi identite.

''Nebitno je kako se zovem. Volim da igram, od malih nogu sam se vrtjela i uvijala, leži mi to. Ovdje mogu fino da zaradim, vidite i sami kakva je situacija, mora se od nečega živjeti. Plesačice nisu prostitutke, mi odradimo naš šou pošteno, uzmemo novac i molim lijepo'' priča Kasandra.

Njena prijateljica se zove Goca i ona kaže da joj je to pravo, kršteno ime.

5zzktkqturbxy8ymtm5y2rhymfhyji3ymu5yzfjyzg1ngrinwu4mme0zi5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

''Šta ima da se krijem. Neko radi u kancelariji, neko za kasom, ja igram pod šatrom i ničega se ne stidim. Gosti kao gosti, ima normalnih, ima i onih koji su naporni kada popiju pa bi onda nešto više od igranja, a to ne može. Imamo telohranitelja pa on odmah reguliše stvar'' kaže Goca.

Na pitanje da li je čovjek koji ih prati njihov makro, u glas odgovaraju:

''Ne to je naš telohranitelj, on nas čuva...''

Kako se govori, situacija sa zaradom je iz godine u godinu sve slabija.

''Ranije je to bilo mnogooooo bolje. Kad se igračica popne na sto pljuštali su euri, zarađivalo se za noć od 500 do 1.000 eura, zavisi koji su gosti u pitanju. Danas je to kao i chelokupno stanje u Srbiji, ispod prosheka, 500 do 1.000 dinara. Doduše uvuhek plate piće, neki donesu ruže'' priča Kasandra.

U ludim noćima pod šatrama sa pijanim i raspojasanim gostima ove, kako za sebe kažu, vatrene dame svašta su doživljavale. Od onih neprijatnih scena kojih ne žele da se sjećaju, pa do ponuda za brak, putovanje, neki džentlmeni su donosili ruže, drugi bombonjere.. (Blic)

Portal Analitika