Politika

DEMOS: Demokratski front je omiljena Milova opozicija

Već u dužem periodu zajedno sa javnošću uočavamo kakofoniju podvala DPS i DF koje su usmjerene prema DEMOS-u. Perfidnost i brutalnot su samo varijacije na istu temu i ka istom cilju. Sa žaljenjem konstatujemo da rukovodstvo DF ne posustaje u kampanji kleveta, uvreda, podvaljivanja, neistina, politikanskih diskvalifikacija koje nažalost saopštava gotovo informerskim stilom, najčešće u režimskim medijima, a na zadovoljstvo DPS-a, saopšteno je iz DEMOS-a povodom, kako navode, učestalih napada DF-a i DPS-a kojima su izloženi.
DEMOS: Demokratski front je omiljena Milova opozicija
Portal AnalitikaIzvor

Uprkos tome, kako su istakli, DEMOS čvrsto ostaje pri  stavu i potpisanom  sporazumu o nenapadanju u opoziciji.

"Građani, posebno opozicioni birači  će najbolje ocijeniti, pa i na prestojećim izborima,  činjenicu da sve opozicione stranke poštuju  sporazum o opozicionom nenapadanju osim DF koji je  u različitim intervalima ove godine i sa različitim intezitetom agresivno i neutemeljeno  napadao sve stranke u opoziciji. Izražavajući žaljenje da su pojedinci u DF, po mnogima, opsjednuti dramom čuvanja poslaničkih mandata, postali nosioci kanibalističke politike u opoziciji i time omiljeni DPS-ovi opozicionari - DEMOS ih  dobronamjerno  poziva da  prestanu da tako  pomažu nastavku vladavine otuđene i nekontrolisane vlasti Mila Đukanovića", navodi se u saopštenju.

DEMOS će, kako se ističe, nastaviti da u kolegijalnoj saradnji sa svim opozicionim strankama doprinosi izgradnji opozicionog  jedinstva kako bismo zajedno postigli u ovom trenutku tri najvažnija cilja koje  zahtjeva i demokratska javnost.

"Stvaranje uslova za fer izbore, ozbiljan i složan nastup i pobjeda na izborima snaga demokratske opozicione alternative, i početak velike demokratske obnove Crne Gore", poručuju iz Demosa.  

Portal Analitika