Podgorica

Ajmo na Moraču 2016: Posljednji vikend druženja na plaži „Galeb“

Turistička organizacije Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada pozivaju na još jedno druženje, 20. i 21. avgusta, u subotu i nedjelju, od 12 do 17 sati, na plaži „Galeb“, a u okviru manifestacije „Ajmo na Moraču 2016“, što će ujedno biti i posljednji vikend održavanja ovogodišnje manifestacije, saopšteno je službe za odnose za javnošću Glavnog grada.
Ajmo na Moraču 2016: Posljednji vikend druženja na plaži „Galeb“
Portal AnalitikaIzvor

Kako prethodnih, tako i ovog vikenda, tokom trajanja manifestacije, sve posjetioce očekuje bogat sportski program (odbojka na pijesku, nogotenis, pikado, bago, šah, vožnja kajaka), uz muziku koju će za njih birati DJ Dražen i odmor pored rijeke Morače.

- Na plaži „Galeb“, prethodnih vikenda u avgustu, okupljali su se kako mladi, tako i oni nešto stariji. Bilo je veselo, neki su se kupali, sunčali, igrali su se i razni sportovi, a muzika je mamila i prolaznike. Nerijetki su bili oni koji su, prelazeći podgoričke mostove, sa oduševljenjem zastajali kako bi fotografijom ili snimkom zabilježili djelić zabave na obali.  Manifestaciju „Ajmo na Moraču“, drugu godinu za redom, organizuju Turistička organizacija  Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, sa ciljem turističke promocije prirodno očuvanog potencijala grada - rijeke Morače, te u želji da se vrate sugrađani na moračke plaže, koje su nekad bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta. Organizaciju manifestacije i ove godine pomogli su kajakaški klub „Morača“ i Podgorički saveza „Sport za sve“, kao i sve gradske službe - navodi se u saopštenju.

Portal Analitika