Zabava

Obožavateljke mogu da ga zaborave: Andrija Milošević se ženi u oktobru

Crnogorski glumac Andrija Milošević u oktobru staje na ludi kamen, a ,,Anđelka” je njegova koleginica Sandra Tomić sa kojom se već nekoliko godina zabavlja.
Obožavateljke mogu da ga zaborave: Andrija Milošević se ženi u oktobru
Portal AnalitikaIzvor

Njih dvoje su u nekoliko navrata izjavljivali kako im brak ništa ne znači, te da se i u vezi osjećaju kao da su se registrovali, međutim, predomislili su se, pa će se za dva mjeseca vjenčati i prirediti proslavu u Beogradu za najbliže.

''Neće sigurno praviti cirkus od vjenčanja, oni to ne vole. Ne žele da to bude propraćeno medijima i sa 300 zvanica. Odlučili su se da vjenčanje organizuju u Beogradu jer oboje ovdje žive, tu su započeli svoju ljubavnu priču. Takođe, žele da taj čin bude intiman i samo sa nekoliko najbližih prijatelja i porodicom. Andrija i Sandra su stvoreni jedno za drugo. Imaju slične stavove, razmišljanja. Odlično funkcionišu. Već su dugo zajedno, a nikad se nijesu posvađali. Ovaj korak je bio logičan, a znam da jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja, tako da se nadam da će se i to brzo dogoditi. Nakon što izgovore sudbonosno ,,da”, sa zvanicama će otići u jedan restoran gdje će to i proslaviti'' rekao je izvor blizak budućim mladencima za ,,Star”.

Portal Analitika