Politika

Duletić: Vratimo Budvu Budvanima

Što su nam bliži izbori u Budvi, sasvim je jasno da se politički potezi stranaka u našem gradu povlače u stranačkim centralama u Podgorici, a lokalni stranački odbori nijesu ništa drugo do poslušne filijale njihovih podgoričkih centara moći, smatra Pero Duletić, kandidat za odbornika izborne liste "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević".
Duletić: Vratimo Budvu Budvanima
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Saopštenje Duletića prenosimo u cjelosti: 

Na nesreću Budve, takvo političko dirigovanje Budvom je posljedica katastrofalnih grešaka i teških promašaja lokalne vlasti u Budvi. Epilog takvog načina vladanja Budvom danas čitamo u sudskim presudama, sumnjivim sudskim nagodbama i u vijestima o otvaranju novih istraga. 

Izgubljeno je povjerenje da se budvanska politika može voditi iz Budve. Pozicija naše izborne liste "Volimo Budvu!" je jasna: budvanska politika se MORA voditi iz Budve i u Budvi! 

Upravo iz tog razloga - jer se sve kroji i odlučuje van Budve i mimo Budve - do posljednjeg časa se neće znati način izlaska većine stranaka na oktobarskim izborima. Ono što je, međutim, sigurno - je da sve one planiraju da i dalje upravljaju Budvom iz Podgorice - preko svojih vjernih i poslušnih marioneta u našem gradu i opštini. 

pero-duletic-foto

Samo je Cdu napravila jasan i definitivni otklon od ovakve politike. Prvi smo predali samostalnu listu, "Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević", koja je već potvrđena. 

Time smo jasno poručili svima, a prije svega građanima Budve, da  želimo da upravljamo i vodimo Budvu iz Budve, u isključivom interesu našeg grada i cijele opštine i u interesu svih naših građana. 

Podrška koju svakodnevno dobijamo ohrabruje nas u uvjerenju da ovoga puta na izborima u Budvi neće proći nikakva marionetska i teledirigovana vlast, već će punu podršku građana dobiti oni koji žele dobro našoj Budvi i svim našim građanima. 

Zato svakog dana bilježimo porast interesovanja i podrške za našu listu i zato  smo sigurni u uspjeh. Cdu će upravljati Budvom poslije izbora. 

Spasimo Budvu, obnovimo Budvu, volimo Budvu!

Portal Analitika