Crna hronika

Ko je djevojka uhapšena zbog šverca droge: Nađen pasoš Marije Jaćimović

Kod žen­ske oso­be ko­ja je sa Zdrav­kom Mi­lo­še­vi­ćem uhap­še­na u Tur­skoj pro­na­đen je pa­soš na ime Ma­ri­je Ja­ći­mo­vić iz Pod­go­ri­ce, a u to­ku je nje­na iden­ti­fi­ka­ci­ja, po­tvr­đe­no je "Danu" iz MUP-a. Mi­lo­še­vić i žen­ska oso­ba uhap­še­ni su zbog sum­nje da su po­ku­ša­li da pro­šver­cu­ju oko 28 ki­lo­gra­ma dro­ge. Dro­ga je pro­na­đe­na u vo­zi­lu ko­jim su upra­vlja­li, a ko­ji je tre­ba­lo da pre­ve­zu u Cr­nu Go­ru.
Ko je djevojka uhapšena zbog šverca droge: Nađen pasoš Marije Jaćimović
Portal AnalitikaIzvor

– Iden­ti­tet Zdrav­ka Mi­lo­še­vi­ća je po­tvr­đen, dok je kod žen­ske oso­be ko­ja je bi­la sa njim na­đen pa­soš na ime Ma­ri­je Ja­ći­mo­vić iz Pod­go­ri­ce. U vo­zi­lu u ko­jem su bi­li na­đe­no je 28 ki­lo­gra­ma dro­ge, ali još ni­je po­zna­to da li je u pi­ta­nju ko­ka­in ili ne­što dru­go – re­če­no je u MUP-u.
Pre­ma sa­zna­nji­ma, Mi­lo­še­vić je sa tom žen­skom oso­bom pri­je ne­dje­lju da­na ot­pu­to­vao iz Pod­go­ri­ce za Tur­sku. Na­i­me, oni su ta­mo po­šli ka­ko bi ku­pi­li auto­mo­bil i do­ve­zli ga do Pod­go­ri­ce.
Sum­nja se da su njih dvo­je zna­li da se u tom vo­zi­lu na­la­zi dro­ga i da je tre­ba­lo da je pre­ve­zu do Cr­ne Go­re, uz od­re­đe­nu nov­ča­nu na­dok­na­du. Na pr­vom sa­slu­ša­nju u po­li­ci­ji tvr­di­li su da ne­ma­ju ve­ze sa dro­gom i da im je sve na­mje­šte­no.
– U to­ku su pro­vje­re oso­ba sa ko­ji­ma su osum­nji­če­ni bi­li u kon­tak­tu u Tur­skoj i pre­ko ko­jih su na­ba­vi­li dro­gu – is­ti­če sa­go­vor­nik.
Isto­vre­me­no, is­tra­ga je otvo­re­na i u Cr­noj Go­ri, ka­ko bi se pro­na­šle oso­be ko­je su na­ru­či­le dro­gu.
Pre­ma sa­zna­nji­ma podgoričkog dnevnika, dro­ga je bi­la sa­kri­ve­na u po­seb­no na­pra­vlje­nom bun­ke­ru na vo­zi­lu. Po­li­ci­ja u Tur­skoj ima­la je do­ja­vu iz Cr­ne Go­re da će ne­ki cr­no­gor­ski dr­ža­vlja­ni po­ku­ša­ti da pro­šver­cu­ju dro­gu, pa je na to sta­vljen po­se­ban ak­ce­nat na gra­nič­nim pre­la­zi­ma. Za­hva­lju­ju­ći toj do­ja­vi uhap­še­ni su Mi­lo­še­vić i nje­go­va sa­put­ni­ca.(Dan)

Portal Analitika