Društvo

SRZENTIĆ: Slobodno provjerite Opštinu

Predsjednik Opštine Zoran Srzentić reagovao je na navode pomoćnika sekretara za finansije Opštine Bar po „leks specijalisu“, predstavnika Demosa Sava Vujoševića.
SRZENTIĆ: Slobodno provjerite Opštinu
Portal AnalitikaIzvor

- Najmanje što sam očekivao je da će Demos ostanak u vlasti pravdati krivičnom prijavom protiv mene koja je u potpunosti neosnovana - saopštio je Srzentić.

U saopštenju Opštine se navodi da su saglasni da Direkcija za inspekcijski nadzor Direktorata za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore provjeri navode Vujoševića.

- To nam može biti samo od koristi. Inače, broj zaposljenih u Opštini Bar je u 2016. godini smanjen za 23, odnosno sa 278 na 255 zapošljenih. U organima Opštine Bar postoji uredna evidencija o prisutnosti zaposljenih na radu koju vode odgovorna lica. Vezano za navode oko DUP-a „Maljevik“, obavještavamo vas da Opština Bar nakon nedavne sjednice Skupštine Opštine Bar nije pokretala nikakve radnje po ovom pitanju, a prethodno su preduzete sve radnje u pogledu zaštite interesa Opštine Bar jer je stavljena hipoteka na nekretninu firme „Sonuba Montenegro“ i javnom izvršitelju predat predmet na izvršenje - stoj se u saopštenju Srzentića.

Izvor: Antena M

Portal Analitika