Crna hronika

Podgoričanka uhapšena u Porto Montenegru zbog kokaina

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, u sadejstvu sa službenicima Sektora granične policije, postupajući shodno operativnim saznanjima, u luci Porto Montenegro danas kontrolisali pet lica, četiri ženskog i jedno muškog pola, koja su imala namjeru da se ukrcaju na jednu jahtu i kod jednog od njih pronašli i oduzeli kokain, saopšteno je iz MUP-a
Podgoričanka uhapšena u Porto Montenegru zbog kokaina
Portal AnalitikaIzvor

- Službenici OB Tivat su, postupajući shodno operativnim saznanjima, detaljno kontrolisali E.Đ. (24) iz Podgorice, Ž.R. (39) iz Kotora, V.S. (22) iz Loznice i A.R. (26) iz Beograda, kao i muškarca koji je bio u njihovom društvu M.L. (30) iz Zagreba. Kod E.Đ. je u donjem vešu pronađeno sedam zamotuljaka sa oko 7,5 grama materije za koju se posumnjalo da se radi o opojnoj drogi kokain. O događaju su obaviješteni službenici Odsjeka za borbu protiv droge, koji su preduzeli dalje službene mjere i radnje u ovom predmetu. Preliminarna analiza materije koja je pronađena kod E.Đ. je pokazala da se radi o kokainu, te je stoga E.Đ. lišena slobode zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - navode iz MUP-a.

Osumnjičena E.Đ. će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinila navedeno krivično djelo. Od ostala četiri lica su u policijskim prostorijama uzete izjave na okolnosti događaja. Kokain će biti upućen Forenzičkom centru radi vještačenja.

droga02
Portal Analitika