Ostalo

Sve veći broj sportskih priprema u Kolašinu: Raj za sporstki turizam

Prvi tim košarkaša “Budućnosti” otpočeo je danas petnaestodnevne pripreme u hotelu “Bianca Resort & SPA” u Kolašinu. Menadžer Hotela Nemanja Kuljić kaže da ovo ljeto protiče u znaku sporta.
Sve veći broj sportskih priprema u Kolašinu: Raj za sporstki turizam
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

“ Pored pomenutih košarkaša donedavno su nam gosti bili fudbaleri istoimene ekipe. Tu su čak na mjesec dana priprema i odbojkašice “Sakhalina”, potom do 21. avgusta rukometašice “Astrahanochka”. Očigledno je da sve više timova iz Rusije prepoznaje “Bjanku” i Kolašin kao idealno mjesto za pripreme i posebno moram da naglasim da su nam tu do naredne sedmice i fudbaleri “Lokomotiva” - kazao je Kuljić.

kolasin2

“ Konačno smo ostvarili adekvatnu saradnju sa nadležnima za sportsku halu pa je uz rekonstruisani fudbalski teren i naš bazen, teretanu, saunu i tursko kupatilo napravljena jako kvalitetna ponuda koju kao takvu prepoznaju i najozbiljniji timovi.

kolasin3

Nedavno smo saopštili da je ove godine mjesec jun bio najposjećeniji od kada je otvoren naš hotel a sada zahvaljujući sportistima isto to sa velikim zadovoljstvom možemo reći i za jul! Upravo ova godina je pokazatelj da Kolašin može i već jeste centar sportskih dešavanja i pravi raj za pripreme svih sportista“ - kazao je Kuljić.

Portal Analitika