Politika

Lideri DF-a pozivaju glasače DEMOS-a da se vrate pravoj opoziciji

Nedavno je partija Mila Đukanovića saopštila: “DPS pozdravlja odluku DEMOS-a da ostane u Vladi izbornog povjerenja kao izraz odgovornosti prema zajednički preuzetim obavezama”. DF smatra da su pohvale Mila Đukanovića na račun DEMOS-a i njihovog ostanka u Vladi još jedan od dokaza da je Lekićeva partija iznevjerila svoje pristalice koji 27 godina trpe ogromne ekonomske probleme od strane DPS-a, saopšteno je iz Demokratskog fronta.
Lideri DF-a pozivaju glasače DEMOS-a da se vrate pravoj opoziciji
Portal AnalitikaIzvor

To je, kako navode, takođe dokaz da ova partija ne sprovodi svoju, već politiku DPS-a. Kada neku stranku hvali onaj koji je u 27 godina vlasti doveo državu na ivicu ekonomskog kolapsa, onda je jasno da ta politička organizacija ne pripada opoziciji, već je dio sistema na čelu sa Milom Đukanovićem i njegovom družinom.

- Više nema dileme da se DEMOS kandiduje za budućeg koalicionog partnera i satelita DPS-a. Vođe DF-a pozivaju simpatizere DEMOS-a i svih ostalih „opozicionih“ partija koje sluze DPS-u da se vrate kući - pravoj opoziciji, koja jedina može smijeniti DPS, i koja jedina može riješiti ekonomske probleme. Nećemo dozvoliti da sitne kalkulacije i saradnja nekih političkih partija sa DPS-om odvuku Crnu Goru u novu krizu  i neizvjesnost iz koje će ponovo profitirati DPS i Milo Đukanović. Crna Gora nema vremena za čekanje, Crna Gora mora opet da radi - poručuju iz DF-a.

Portal Analitika