Crna hronika

Osumnjičen da je pokušao da obljubi djevojčicu: Uhapšen Slobodan Žujović

Službenici podgoričkog Centra bezbjednosti uhapsili su juče molera Slobodana Žujovića (43) zbog sumnje da je počinio nedozvoljene polne radnje sa 12-godišnjom djevojčicom M.K.
Osumnjičen da je pokušao da obljubi djevojčicu: Uhapšen Slobodan Žujović
Portal AnalitikaIzvor

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj koji se odigrao 10. i 11. avgusta u kući djevojčice, Žujović je u potpunosti priznao tokom kriminalističke obrade, pišu Dnevne novine.

O traumi koju je doživjela prije nekoliko dana dvanaestogodišnjakinja se prvo povjerila majci, koja je potom podnijela krivičnu prijavu protiv Žujovića.

Uhapšeni je bio angažovan na izvođenju molerskih radova u porodici žrtve, a kada bi njeni roditelji otišli na posao, djevojčica je ostajala sama sa njim. On je, prema krivičnoj prijavi, iskoristio tu situaciju i mimo volje djeteta, prilazio joj i napastvovao je.

"Dvanaestogodišnja žrtva ispričala je da joj je dva dana zaredom u više navrata prilazio, grlio je, mazio joj zadnjicu, grudi i međunožje, te da je ljubio po glavi i vratu. Žujović je potvrdio sve navode djeteta", kazao je sagovornik blizak istrazi.

Žujoviću je određen pritvor do 72 sata. (Cdm/Dnevne novine)

Portal Analitika