Politika

Demokrate u Plavu obišle 520 domaćinstava

Demokratska Crna Gora realizovala je kampanju ''od vrata do vrata'' pod sloganom ''Pobjede, a ne podjele'' u gradu Alipašinih izvora i gradu kraj Plavskog jezera. Mlade Demokrate su obišle 520 domaćinstava, a podrška Demokratskoj Crnoj Gori u Plavu iznosi 11,40 odsto.
Demokrate u Plavu obišle 520 domaćinstava
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz te partije, nakon što su Mlade Demokrate uspješno izvele performanse koji je imao za cilj da animira građane kako bi se otrgli iz letargične svakodnevice, stanovnici Plava bili su u prilici da se upoznaju sa programom i ciljevima Demokrata.

- Stanovnici Plava su sa oduševljenjem prihvatili ideje Demokrata o pobjedama, a ne podjelama, jer je Plav jedan od crnogorskih gradova koji je najbolji dokaz da su solidarnost i tolerancija, u multikonfesionalnoj i multietničkoj sredini, garant mirnog suživota građana na ovim prostorima – ističe se u saopštenju Demokrata.

Predsjednik te partije Aleksa Bečić, razgovarao je sa građankama i građanima Plava o aktuelnoj političkoj situaciji, problemima sa kojim se svakodnevno susreću u dijelu funkcionisanja lokalne samouprave, te o programu i načinu ostvarenja osnovnih ciljeva i zadataka Demokratske Crne Gore.

Portal Analitika