Crna hronika

Tuča u HN: Delibašići kažu da su branili konobara

Braća Ljubiša (46) i Dejan Delibašić (44) iz Herceg Novog negirali su tokom saslušanja da su napali sugrađanina Željka Pajovića (41) tvrdeći da su se branili i da su pokušali da zaštite konobara. Sva trojica su suvlasnici ugostiteljskog objekta „Admiral”. U izjavi za „Dan” potvrdili su njihovi branioci advokati Zoran Piperović i Dragoljub Đukanović.
Tuča u HN: Delibašići kažu da su branili konobara
Portal AnalitikaIzvor

Do incidenta je došlo 9. avgusta u objektu „Admiral”, a, negirali su navode Uprave policijeda su se posvađali zbog posla. 

Prema tvrdnjama ocevidaca, u društvu Delibašoća bio je konobar koji je zbog sukoba sa Pajovićem dao otkaz. On je te večeri nasrnuo na bivšeg radnika, a braća Delibašić su stali u zaštitu konobara. 

Nakon niza uvreda i psovki koje je uputio Delibašiću, poslovni partner ih je pozvao da pređu u drugu prostoriju kako bi se obračunali. U tom sukobu došlo je do opšteg meteža u kojem je Pajović izvukao deblji kraj. 

Povrijeđeni Pajović nakon ukazane pomoći otpušten je kući. Sudija za istrage Osnovnog suda u Herceg Novom odredio je pritvor Delibašićima, a branioci su najavili žalbu na tu odluku jer smatraju da nema osnova za zadržavanje njihovih klijenata.

Dan

Portal Analitika