Politika

DF: Lekić i Danilović izdali glasače, simpatizeri Demosa da se vrate u DF

Demokratski front (DF) poziva sve simpatizere Demosa da se vrate kući - u DF. Crna Gora, poručuju iz DF-a, ne može sebi da priušti da čeka ni dana više do smjene Mila Đukanovića i trenutka u kom će cijela država opet početi da radi. Građani Crne Gore moraju da se odluče: ili će imati kontinuiranu vladavinu Mila Đukanovića i njegove lopovske bande ili će Crna Gora opet da radi - kažu iz DF-a.
DF: Lekić i Danilović izdali glasače, simpatizeri Demosa da se vrate u DF
Portal AnalitikaIzvor

Prema njihovim riječima, predstojeća izborna kampanja će biti drugačija od svih koje su do sad viđene u Crnoj Gori.

„Svakim danom nam prilazi sve više aktivista i volontera koji sa sobom donose ogromnu energiju, nadu i entuzijazam kojim ćemo konačno smijeniti Đukanovićev režim“, tvrde oni.

Iz DF-a poručuju da su lider Demosa Miodrag Lekić i funkcioner te partije Goran Danilović izdali ljude koji su ih glasali i „izdali su sve ono za šta smo se zajedno borili“.

„Moramo okupiti cijelu pravu opoziciju pod jednim krovom. Pozivamo sve opoziciono nastrojene građane da se vrate kući u DF, jedini politički subjekt koji nije igrao nikakve igrice sa DPS-om i koji nije sjedao za pregovarački sto sa njima. DF je jedina politička opcija za ljude koji žele promjene na bolje - zaposlenje i rješavanje ogromnih ekonomskih problema u koje nas je Đukanović doveo“, zaključuje se u saopštenju DF-a.

Portal Analitika