Muzika

Lejk fest: Manu Čao nastupio pred 20.000 ljudi

Legendarni Manu Čao nastupio je pred oko 20.000 posjetilaca na finalnoj večeri ovogodišnjeg Lejk festa.
Lejk fest: Manu Čao nastupio pred 20.000 ljudi
Portal AnalitikaIzvor

„Hvala Montenegro“, više puta je sinoć sa bine uzvikivao Manu, produživši nastup za pola sata. Ukupno dva i po sata uzavrele atmosfere tokom poslednje večeri Lake festa u režiji ovog briljantnog umjetnika. Na njegov koncert došli su ljudi iz svih krajeva svijeta, i imali su i zašto.

1508manu2

Lake fest je sinoć završen, ali još dugo će odjekivati četiri fantastične festivalske noći.Sve je krenulo od mladih nikšićkih bendova koji su u četvrtak najavili nove dane za, uvijek moćnu, rok scenu iz našeg grada, a onda je publika uživala uz Bajagu i instruktore, Ramba Amadeusa i Kultur Shock.

Organizatori su kazali, festival je prve noći posjetilo preko 12.000 ljudi.Naredne večeri, nešto manja posjeta, ali jednako dobri mladi sastavi,a zatim i oni iskusniji – Kerber, Majke, Kiril Džajakovski i Nikola Vranjković. Treće veče ostaće upamćeno po nevjerovatnoj energiji koju je sa bine na publiku prenio fantastični Big bend Dejana Petrovića, a potom i kultni novosadski punk sastav Ritam nereda.

Lake fest 2016 je završen. Organizacija besprekorna, energija beskompromisna. Velki zadatak je pred organizatorima, sve to nadmašiti naredne godine.

Tekst: onogost.me

Foto: dronestudio.me, Miloš Zvicer, onogost.me

Portal Analitika