Politika

Hajdinaga na čelu liste DP

Na sjednici Glavnog odbora Demokratske partije, koja je održana u petak, a kojom je predsjedavao lider Fatmir Đeka, odlučeno je da bivši ministar u Vladi Crne Gore i gradonačelnik Ulcinja Gzim Hajdinaga bude na čelu liste DP na parlamentarnim izborima u oktobru, saopštenoje iz Demokratske partije.
Hajdinaga na čelu liste DP
Portal AnalitikaIzvor

Demokratska partija je, kako navode, proteklih sedmica vodila plodne pregovare sa značajnim brojem političkih subjekata o realizaciji tih ciljeva i zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

- Ubijeđeni smo da ćemo biti u koaliciji sa našim dosadašnjim partnerima na lokalnom nivou, kao i drugim relevantnim političkim grupacijama iz Malesije, Plava, Gusinja i Rožaja. Takođe, sa zadovoljstvom informišemo javnost da se jedna grupacija istaknutih aktivista, intelektualaca i slobodnih građana iz Ulcinja i drugih krajeva gdje žive Albanci predvođena bivšim ministrom u Vladi Crne Gore i gradonačelnikom Ulcinja g-dinom Gzimom Hajdinagom, pridružila Demokratskoj partiji (DP) - navodi se u saopštenju.

Sigurni smo, kako ističu, da će ova lista koju će predvoditi Hajdinaga, kao čovjek koji je više od deceniju bio inicijator i realizator niza značajnih projekata za Albance, dobiti najveći broj njihovih glasova i dostojno ih predstavljati u Skupštini Crne Gore.

Portal Analitika