Fudbal

Fešta u Milanu: Baka ostaje

Većina navijača Milana hvatala se za glavu kada su se pojavile informacije da će otići Karlos Baka. Da slučaj Kolumbijca dobije pozitivan epilog potrudili su se novi vlasnici ekipe sa San Sira.
Fešta u Milanu: Baka ostaje
Portal AnalitikaIzvor

Čim su kineski investitori zauzdali posrnulog italijanskog giganta spekulisalo se da će doći do promjene transfer politike, posebno kada je u pitanju Južnoamerikanac. U igru su bili uključeni Vest Hem (odbijen dvaput), Inter, Valensija, Atletiko Madrid...

Baka je odlučio da ostane. Italijanski dnevnik Gazeta delo Sport saznala je da se napadač povjerio svojim najbližim prijateljima rekavši im da će sljedeće sezone postići 20 golova za Milan. On je Rosonere pojačao prošlog ljeta iz Sevilje. Protekle sezone je u Seriji A postigao 18 golova.

Inače, Milan je u dosadašnjem toku prijelaznog roka doveo Gustava Gomeza (Lanus, 8.500.000), Đanluku Lapadulu (Peskara, 9.000.000) i Lionela Vanhionija (River Plata, slobodan igrač), pa se Bakin ostanak na San Siru može protumačiti kao najveće pojačanje Rosonera, makar u dosadašnjem toku prijelaznog roka.

Mozzartsport

Portal Analitika