Zabava

Nina Morić i njen momak nestali?

Potraga za hrvatskom manekenkom Ninom Morić (40) i njenim momakom Luiđijem Mario Favolosom (28) traje već dva dana u Italiji, otkako je majka mladića Loredana Favolosa alarmirala svoje prijatelje na društvenim mrežama.
Nina Morić i njen momak nestali?
Portal AnalitikaIzvor

Naime, uznemirena majka pozvala je sve koji nešto znaju o Nini i njenom sinu da joj se jave, a javnost je obavijestila da se sa sinom nije čula ni vidjela od četvrtka 11. avgusta. 

"Veoma sam zabrinuta jer je prošlo dva dana otkako se nijesam čula sa sinom. Njihovi telefoni i dalje zvone ali niko se ne javlja, ovo se nikada nije desilo. Luiđi me je uvijek zvao, po nekoliko puta na dan, jer ne živimo u istim gradovima. On živi u Milanu i uvijek je želio da me obavijesti o svakom, pa i najsitnijem detalju u životu", priča zabrinuta majka za jedan italijanski list.

Poznata manekenka Nina Morić zadnji je status na svoj Facebook profil stavila u četvrtak, 11. avgusta. Svoju objavu ilustrovala je ne baš vedrom fotografijom, a kako se od onda ni ona ni njen momak Luiđii Mario Favolosa nisu javili, njegova je majka digla javnost na noge.  

Portal Analitika