Region

Rat navijača? Dvije pucnjave u BG u dva sata

Samo dva sata nakon pucnjave u Rakovici u kojoj je jedan muškarac ranjen, u pucnjavi u Željezniku A. K. je teško ranjen. Riječ je navijačkim sukobima, pišu mediji.
Rat navijača? Dvije pucnjave u BG u dva sata
Portal AnalitikaIzvor

“U Ulici radnih akcija ispred broj 36 zatečena je povrijeđena osoba. Povrede je najvjerovatnije zadobila vatrenim oružjem i prevezena u Urgentni centar”, navode iz policije za "Blic".

Beogradski list se poziva na izvore iz Hitne pomoći i navodi da je ranjeni muškarac upucan puškom. 

“Prema našim informacijama pucnjava se dogodila na adresi Radnih akcija 47. Povrijeđeni muškarac star oko 30 godina prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar”, navode iz Hitne pomoći. 

"Blic" ističe da je ranjeni muškarac vođa jedne od grupa navijača Partizana, kao i da je već ranjavan 2013. godine u Željezniku kada je nepoznati napadač u njega ispalio četiri hica iz pištolja. 

Kako se navodi, on je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju. 

Policija je nešto prije 21 čas saopštila da je N. E. rođen 1991. godine uhapšen je zbog sumnje da je ranije tokom dana automatskim oružjem teško ranio A. K. u Željezniku. 

“U toku je rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja, a veliku pomoć u akciji pružili su i građani koji žive nedaleko od mjesta hapšenja”, navodi se u saopštenju. 

Podsjećamo, samo nekoliko sati ranije još jedan muškarac je ranjen iz vatrenog oružja u Rakovici, a beogradski mediji navode da je i tu došlo do navijačkog obračuna. 

Mladić je ranjen kada je njemu i još dvojici u Ulici Stevana Opačića prišla grupa nepoznatih osoba, od kojih je jedna otvorila vatru.

Portal Analitika